Το 1ο Δημοτικό Σχολείο Άνω Λιοσίων επισκέφθηκε ο υποψήφιος Βουλευτής Δυτικής Αττικής Νέας Δημοκρατίας, Σταμάτης Πουλής, ο οποίος συναντήθηκε με την Διευθύντρια του σχολείου κ. Σοφία Παππού και τον Υποδιεύθυντη κ. Γιώργο Κανέλλο. Ο Σταμάτης Πουλής ενημερώθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το σχολείο με σημαντικότερο εκείνο της υποστελέχωσης, την ίδια στιγμή που το σχολείο στεγάζει 420 μαθητές ενώ η υποδομή επαρκεί μόνο για τους μισούς!

Previous Next

Σήμερα, 4 Ιουλίου 2019 ο Υποψήφιος Βουλευτής Δυτικής Αττικής της Νέας Δημοκρατίας κ. Σταμάτης Πουλής επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις του Οργανισμού Λιμένος Ελευσίνας (ΟΛΕ) και συνομίλησε με τον πρόεδρο και τα μέλη του Συνδέσμου Φορτοεκφορτωτών Λιμένος για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Previous Next

Σήμερα 26 Ιουλίου 2019, ο Υποψήφιος Βουλευτής Δυτικής Αττικής της Νέας Δημοκρατίας κ. Σταμάτης Πουλής επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις των Ναυπηγείων Ελευσίνας όπου και συζήτησε με το Σωματείο Εργαζομένων και με τους Εργαζόμενους. Η συζήτηση επικεντρώθηκε στις προοπτικές ανάπτυξης της Εταιρείας και της διασφάλισης των θέσεων εργασίας. Ανάπτυξη σημαίνει δουλειές, καλές δουλειές για όλους.

Την Κυριακή στις 30 Ιουνίου 2019 πραγματοποιήθηκε η προεκλογική ομιλία του Υποψηφίου Βουλευτή Νέας Δημοκρατίας κ. Σταμάτη Πουλή στα Μέγαρα, στο κέντρο Dionysos Palace. Ήταν μία προεκλογική εκδήλωση με έντονο κοινωνικό χαρακτήρα καθώς πραγματοποιήθηκε για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου της Ιεράς Μητροπόλεως Μεγάρων & Σαλαμίνος. Στην εκδήλωση συγκεντρώθηκαν στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και της Νέας Δημοκρατίας .

Previous Next

Σήμερα, 25 Ιουλίου 2019 ο Υποψήφιος Βουλευτής Δυτικής Αττικής της Νέας Δημοκρατίας κ. Σταμάτης Πουλής επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις της Χαλυβουργικής και συνομίλησε για αρκετή ώρα με το Σωματείο και τους Εργαζόμενους, οι οποίο τον ενημέρωσαν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και ο Πρόεδρός της Κυριάκος Μητσοτάκης θα διασφαλίσουν όλες τις θέσεις εργασίας και παράλληλα θα θέσουν τις βάσεις για νέες δουλειές και κοινωνική αλληλεγγύη.

Previous Next

Σήμερα 1 Ιουλίου 2019, ο Υποψήφιος Βουλευτής Δυτικής Αττικής της Νέας Δημοκρατίας κ. Σταμάτης Πουλής επισκέφθηκε το Αστυνομικό Τμήμα, το Τμήμα Τροχαίας και το Τμήμα Ασφάλειας Ελευσίνας όπου συνομίλησε με τον Διοικητή του Τμήματος Ασφαλείας και την Διοικήτρια του Αστυνομικού Τμήματος καθώς και τους αστυνομικούς που βρίσκονταν σε υπηρεσία. Άκουσε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και μετέφερε το μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη ότι την επόμενη ημέρα με την Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας όλοι οι πολίτες θα νοιώσουν και σιγουριά και ασφάλεια στα σπίτια τους, τη δουλειά τους, τις καθημερινές μετακινήσεις και δραστηριότητες τους.

Στη συνέχεια επισκέφθηκε τον Δήμαρχο Φυλής κ. Χρήστο Παππού καθώς και τις τεχνικές υπηρεσίες και την Πολεοδομία του Δήμου Φυλής όπου συναντήθηκε με τους κ. κ. Αργύρη Αργυρόπουλο Γεν. Γραμματέα Δήμου Φυλής, Γιώργο Αντωνόπουλο Αναπλ. Δήμαρχο Κοινωνικών Υπηρεσιών Δήμου Φυλής, Γεώργιο Αδάκτυλο Αναπλ. Δήμαρχο Δήμου Φυλής, Αθανάσιο Σχίζα Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Δήμου Φυλής, Μαρίνο Σαρλά Αναπλ. Δήμαρχο Ύδρευσης & Ηλεκτροφωτισμού και Γεώργιο Μαυροειδή Πρόεδρο Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού και Αθλητισμού « Η Πάρνηθα»

Επίσης σήμερα επισκέφθηκε την λαϊκή αγορά Ελευσίνας όπου συνομίλησε με πολίτες και επαγγελματίες.

Previous Next

Ο Υποψήφιος Βουλευτής Δυτικής Αττικής Νέας Δημοκρατίας κ. Σταμάτης Πουλής βρέθηκε την Κυριακή 23/6/2019 στην τελετή λήξης του 5ου Basketball Camp της Ένωσης Νέας Περάμου-Μεγάρων όπου και παρακολούθησε τους δεκάδες αθλητές και συζήτησε με τα μέλη της Διοίκησης του Συλλόγου και τους παρευρισκόμενους γονείς.

Previous Next

Σήμερα, 28 Ιουλίου 2019, ο Υποψήφιος Βουλευτής Δυτικής Αττικής της Νέας Δημοκρατίας κ. Σταμάτης Πουλής επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις του Αμαξοστασίου Άνω Λιοσίων των Οδικών Συγκοινωνιών (Ο.ΣΥ.) και συνομίλησε για αρκετή ώρα με τον Διευθυντή του Αμαξοστασίου και με Εργαζόμενους, μεταξύ των οποίων και τον Οργανωτικό Γραμματέα του Συνδικάτου Εργαζομένων ΟΑΣΑ και στέλεχος της ΔΑΚΕ κ. Φώτη Νικολακόπουλο.

Previous Next

Σήμερα στα Μέγαρα ο Υποψήφιος Βουλευτής Δυτικής Αττικής της Νέας Δημοκρατίας κ. Σταμάτης Πουλής επισκέφθηκε το τοπικό Αστυνομικό Τμήμα όπου συνομίλησε με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Κουμιώτη και την Ασφάλεια Μεγάρων όπου και συζήτησε με τον Διοικητή κ. Βανάκα.

Please publish modules in offcanvas position.